
Oppskrift:
Knallgod søtpotetsalat
En nydelig salat man enkelt kan tilpasse etter behov.
Denne søtpotetbaserte salaten har vært min store favoritt denne høsten. Den er enkel og god, og passer som både lunsj og middag. Den er også veldig lett å tilpasse etter eget ønske. Salatens base består av søtpotetterninger bakt i stekeovnen, grønnkål stekt i panne og noe protein, som fisk, kjøtt eller noe plantebasert.
FRAMGANGSMÅTE:
1. Stek den oppkuttede søtpoteten i pannen, og vend den i olivenolje før du krydrer med salt og pepper. Stek så i ovnen i 30 minutter på 200 grader varmluft.
2. Stek rødløk i pannen på middels høy temperatur til den er blank. Krydre proteinet du har valgt med salt, pepper og timian. Tilsett det så i pannen.
3. Legg det du allerede har stekt til side, og stek grønnkål i samme panne til den har begynt å krympe (maks to til tre minutt).
4. Start med å legge grønnkål på tallerkenen, deretter proteinet og så søtpotet.
5. Server med tilbehør etter eget ønske.
Related articles
-
Helt bananas!
Her er et enkelt bananbrød for å slukke søtsuget ditt.
-
Kremet pasta med fisk og fennikel
Denne pastaretten er perfekt for en student i farten som forsøker å leve det sunne og sparsommelige liv.
-
RISOTTO MED SOPP OG SPINAT
Lyst å imponere på kjøkkenet uten å blakke deg fullstendig? Prøv deg på denne stødige retten som fungerer like godt til deit som komfortmat en sliten søndagskveld.
-
Sommeren ruller inn på menyen
Etter en ferie fylt med julemat og kransekaker er det på tide med noe friskt på tunga.
-
Høstens beste blomkålsuppe
En lun blomkålsuppe og en kjølig høstkveld går hånd i hånd. Har du en stavmikser, så har du denne nydelige suppen på 20 minutter.
-
Verdens beste burger
Her får du en burgeroppskrift som får Superhero Burger til å skjelve i buksa.