Studentkost
Pannestekt laks med mangosalsa
Det beste med denne retten er at den smaker like godt som den ser ut!
2 porsjoner | 30 minutter
Pannesteking har alltid vært min favorittmåte å tilberede laks på; den er enkel, og laksen blir smaksrik og får en digg, sprø tekstur. Laksen ledsages her av en frisk og pikant mangosalsa med hint av ingefær.
Fremgangsmåte:
1. Bland alle ingrediensene til mangosalsaen sammen, og la stå i kjøleskapet.
2. Gni salt og pepper på laksen, og mariner med soyasaus.
3. Varm en stekepanne med litt olje til middels sterk varme.
4. Stek laksestykkene i om lag tre til fire minutter per side, eller til de er gjennomstekte.
5. Server med mangosalsa og eventuelt ris.
Related articles
-
Skummelt godt med gresskar- og søtpotetsuppe
Selv om oktober er over, så er gresskar fortsatt like godt.
-
Festmåltid for magen, øynene og hjertet
Vis solidaritet og hedre de levantinske tradisjonene med en storslått meze.
-
På leting etter skogens gull
For en som kan lite om sopp, kan det være skremmende å begi seg ut i skogen på leting etter dagens middag. Her er noen tips og triks om du tør å prøve.
-
Engelskinspirerte frokostburgere
Det eneste som er verre enn å være fyllesyk, er å være fyllesyk alene. Våkne derfor opp til felles dagen-derpå-frokost.
-
Øl-vott til påskelekene
Sol, raske briller, afterski og ikke minst påskeferien nærmer seg med stormskritt.
-
Hvordan arrangere middagsselskap
Ta et steg inn i voksenlivet med vår oppskrift på det perfekte middagsselskap.