![Pannestekt laks med mangosalsa](https://image.underdusken.no/303661.webp?imageId=303661&x=0.00&y=20.28&cropw=100.00&croph=42.80&width=942&height=538&format=jpg)
Studentkost
Pannestekt laks med mangosalsa
Det beste med denne retten er at den smaker like godt som den ser ut!
2 porsjoner | 30 minutter
Pannesteking har alltid vært min favorittmåte å tilberede laks på; den er enkel, og laksen blir smaksrik og får en digg, sprø tekstur. Laksen ledsages her av en frisk og pikant mangosalsa med hint av ingefær.
Fremgangsmåte:
1. Bland alle ingrediensene til mangosalsaen sammen, og la stå i kjøleskapet.
2. Gni salt og pepper på laksen, og mariner med soyasaus.
3. Varm en stekepanne med litt olje til middels sterk varme.
4. Stek laksestykkene i om lag tre til fire minutter per side, eller til de er gjennomstekte.
5. Server med mangosalsa og eventuelt ris.
Related articles
-
Hvordan arrangere middagsselskap
Ta et steg inn i voksenlivet med vår oppskrift på det perfekte middagsselskap.
-
Lag en mocktailfest
Er alkoholkjøret blitt for hardt frem mot eksamenstiden? Eller har du tenkt at det kanskje hadde vært godt med en drink som ikke du angrer på dagen derpå? Frykt ikke – her er fire vidunderlige alkoholfrie drinker som du kan lage selv.
-
Velkommen til gresk aften
Gode lukter og smaker er rett rundt hjørnet.
-
Stor Lyche når ramen står på menyen
Var du ikke på ramenhelg på Lyche? Frykt ikke, her er oppskriften!
-
Seigt, søtt og salt: En kjærlighetserklæring til bagelen
Fra egen fagforening til masseprodusert favoritt. Dette er bagelenes lange reise til mitt kjøkken.
-
Studentsikker smørbrødklassiker
Er du lei av timevis på kjøkkenet og fet julemat? Denne oppskriften er like fet, men i det minste rask.