Her er høstprogrammet til Samfundet

Programmet preges av varierte aktiviteter og norske navn.

Publisert Sist oppdatert

I år har det vært vanskelig å sikre alle datoene til høstprogrammet på Studentersamfundet i Trondhjem, men nå er semesterplakaten endelig her. Selv om ikke alle datoene for høstens arrangementer er sluppet enda, kan Markedsføringsgjengen på Samfundet fortelle at plakaten kommer på campus fra og med uke 36, altså 1. september.

Med uforutsigbare reisemuligheter for utenlandske artister er programmet preget av norske artister, som Sondre Lerche og Fay Wildhagen. Fay Wildhagen måtte utsette konserten hun egentlig skulle holde den 14. mars til 12. september grunnet korona. Samfundet stiller også med live-podkaster og forfatterbesøk. Som vanlig får vi en storslått musikaloppsetning fra Samfundets interne gjenger.

LES OGSÅ: Samfundet er åpent igjen, men bare for medlemmer

Høstens storsatsing fra Studentersamfundets interne teater (SIT) og musikergjengen Låfte er musikalen Spring awakening (2006), av Duncan Sheik og Steven Sater. Den prisbelønte musikalen byr på seksualitet, frigjøring og en haug med gode sanger.

På konsertfronten får Samfundet besøk av store norske navn, som Sløtface den 18. september, Jonas Alaska den 8. oktober og Silja Sol.

Knaus er godt i gang på Klubben, der du blant annet den 18. september kan se Daragh og Kefeider den 19. september. Er du i Klubben tirsdag 1. september kan du dra kaffesmaking med det Trondheimsbaserte kaffebrenneriet PALA.

Samfundet er mer enn et utested og en konsertarena. Høstens møter og debatter dekker alvorlige temaer som prostitusjon, presidentvalg og pedofili, samt nære og kjære temaer som sex og onani.

«Podrocker» Kristoffer Schau kommer for å spille inn en episode av den populærvitenskapelige podkasten Rekommandert. Litteratur-Norge er også representert, med besøk fra forfatterne Helene Uri og Ane Barstad Solvang.

Vil du ha mer? Det er mer. Det er det også et lass med faste arrangementer, som onsdagsdebatter, quiz, filmkveld og Dokutorsdag, Paint ’n’ sip, operakveld og annet snadder. Har du sett for få nakne kropper siden mars, kan du alltids melde deg på akttegning.

<b>EN BEGIVENHETSRIK HØST: </b>På tross av en litt annerledes høst, vil det være mange arrangementer på Samfundet.
EN BEGIVENHETSRIK HØST: På tross av en litt annerledes høst, vil det være mange arrangementer på Samfundet.