<span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">UKA19:</span> Det var god stemning i Dødens dal under forrige UKEfestival.
UKA19: Det var god stemning i Dødens dal under forrige UKEfestival.

Første konsert i Dødens Dal er sluppet

UKA slår på stortromma med dobbelkonsert.

Publisert Sist oppdatert

To pop-dronninger fyrer opp Dødens Dal

Australske Toni Watson, bedre kjent under artistnavnet Tones and I, debuterte i 2019 med EP-en The Kids Are Coming hvor hun raskt skapte blest med singelen «Dance Monkey.» Hun er kjent for sin særegne vokal, og med nyslupne låter som «Bad Child», «Can`t Be Happy All The Time», «Fly away» og “U So F**kInG cOoL”, i tillegg til gamle slagere, lover Tones and I dansbar stemning og allsang i Dødens Dal.

Med seg på laget får Tones and I en av Sveriges største artister, som også er klar for å fyre opp stemningen på en kald oktoberskveld. Veronica Maggio har en lang karriere bak seg siden debuten i 2006. I 2007 tildelte den svenske Grammisgalaen henne prisen som årets nykommer. Maggio tok videre verden med storm med låter som “Måndagsbarn” og “Jag kommer”, og det er nok få det ikke vil rykke i dansefoten til under denne konserten.

LES OGSÅ: Pom Poko etterlater seg en gledesboble

Foreløpig ståkonsert

UKA melder i en pressemelding at de tar hensyn til alle retningslinjene som er på gjeldende tidspunkt, og at de gjør det de kan for å skape en trygg opplevelse på best mulig måte. Max Meinich, UKEsjef for UKA-21, forteller at det tas utgangspunkt i at det blir en ståkonsert.

– Dette er i utgangspunktet ikke tenkt som en sittekonsert. Samtidig ønsker vi å arrangere en trygg festival, så det kan forekommer endringer.

Max Meinich mener videre det er fantastisk å kunne annonsere to såpass store navn allerede nå.

– Det er skikkelig kult å kunne tilby det allerede nå for studentene i Trondheim. Vi føler at det er sårt trengt.

LES OGSÅ: Romeo og Juliet er en visuell fest for sjela