Vinnerne av UKAs arkitektkonkurranse avslørt

Samtidig øker de antall gjenger

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding, opplyser UKA at de oppretter tre nye gjenger. Disse er Digital innovasjon, Baccarat og HMS. Digital innovasjon skal representere en satsning på IT-fronten, og vil benytte seg av teknologikompetente studenter i Trondheim.

Videre melder UKA at Baccarat, som er oppkalt etter den første UKErevyen, skal utforme en ny, ekstern arena for arrangementer under UKA.

Arkitektstudenter vant konkurranse

Pressesjef Ella Johanne Devold i UKA skriver i en pressemelding at arkitektstudentene Haakon Agerup og Anna Bødtker skal designe Klubben til UKA-23.

SKAL UTFORMES: Nå er det Klubben som skal nyutformes til UKA-23.
SKAL UTFORMES: Nå er det Klubben som skal nyutformes til UKA-23.

Hun forteller til Under Dusken at studentene var del av en gruppe på fire, sammen med Kristine Dahl og Joshua Jaunsen, som sendte inn det vinnende bidraget. Bødtker og Agerup blir med inn i byggeprosjektet og får dermed hovedansvaret for å utforme Klubben.

Byggeprosjektsjef Kjersti Bjelland i UKA skriver i pressemeldingen at de er svært fornøyde med arkitektstudentenes konsept.

FORNØYD: Bjelland synes det er spennende at byggeprosjektene vokser.
FORNØYD: Bjelland synes det er spennende at byggeprosjektene vokser.

– Ønsket er å gi Klubben et tydelig konsept, noe de traff veldig godt på i konkurransen. Det er spennende å se at byggeprosjektet stadig vokser, forteller Bjelland.

Hun skriver videre at de ser fram til å begynne samarbeidet.

Les mer om byggeprosjektene til UKA-23

Powered by Labrador CMS