STORSALEN: Arif kommer tilbake til Storsalen, her på konsert under UKA-15
STORSALEN: Arif kommer tilbake til Storsalen, her på konsert under UKA-15

De siste artistene til UKA-21 er sluppet

Alan Walker, Arif og rapgruppa Klovner i Kamp skal lage fest i Dødens Dal og Storsalen.

Publisert Sist oppdatert

UKA annonserte i dag at de siste artistene til årets festival blir den norske DJ-en Alan Walker, oslorapperen Arif, og hiphop-legendene Klovner i Kamp. UKAs program er dermed komplett og inviterer konsertdeltakere til nok en musikkfest.

Verdenskjent norsk produsent

Gjennom årene har Alan Walker bygget opp en enorm fanskare hele verden over og gitt ut hits som «Alone» og «Darkside». Han har samarbeidet med internasjonale artister som Ava Max, Noah Cyrus, Sia, Bruno Mars og Coldplay.

Bergensgutten har levert dunkende rytmer og hypnotiserende album kontinuerlig gjennom karrieren sin. Den 24 år gamle DJ-en og produsenten har etablert seg som en del av en ny generasjon legender. De siste årene satte pandemien en pause for mange planlagte konserter, blant annet Festningen i Trondheim. Nå er han tilbake og skal overgå seg selv med nye konserter og ny musikk, som kan oppleves i Dødens Dal 14. oktober.

LES OGSÅ: Her er UKAs kulturprogram

Hiphop-veteraner til Storsalen

Oslorapperen Arif ble annonsert sammen med Alan Walker som en av de større artistene som kommer til UKA. Arif har vært et stort navn innenfor norsk hiphop siden han vant P3s Urørt 2013, og har siden da sluppet kritikerroste album og hitlåter på løpende bånd. Dette har også resultert i flere Spellemannpriser og anerkjennelse fra anmeldere over hele landet. Konserten hans blir holdt i Storsalen den 7. oktober.

I tillegg er Klovner i Kamp klare for å lage fest i Trondheim. Til tross for et avbrudd mellom 2006 og 2013 har de nå returnert til scenen. I 2013 skulle klovnene spille en «kun-i-kveld» på Sentrum Scene, men billettene gikk så kjapt at det måtte settes opp to ekstra konserter. Her er det bare for hiphop-entusiaster å sitte klare for å sikre seg billetter til en historisk opptreden.

Trioen står bak mange slagere, blant dem «Langt å gå», «Glade Dager», «Valsen» og

«Nattens Sønner». Klovnenes meningsfulle, men drøye tekster, fengende

instrumentaler og unike sceneshow har vist seg å tåle tidens tann. Konserten blir i Storsalen 20. oktober.

Powered by Labrador CMS