MER KAPASITET: Etter at Norge åpnet lørdag 25. september har UKA kunnet utvide kapasiteten ved flere av sine arrangementer. Bilde fra Garrix-konserten under UKA-17.
MER KAPASITET: Etter at Norge åpnet lørdag 25. september har UKA kunnet utvide kapasiteten ved flere av sine arrangementer. Bilde fra Garrix-konserten under UKA-17.

Siste sjans for å få tak i UKE-billetter

I forbindelse med gjenåpningen av Norge, har UKA annonsert at de slipper flere billetter. Tidspunktet er satt til torsdag 30. september kl. 12.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er siste gang det slippes billetter i år, opplyser pressesjef i UKA Frida Jerve.

Det er allerede annonsert på UKAs instagramkonto at det nye billettslippet vil innebære billetter til temafester, konserten med TIX i Trondheim Spektrum, konserten med Konradsen i Nidarosdomen, Leisure Suit Lovers i Storsalen, inngangsbilletter på Samfundet og billetter til enkelte arrangementer i Dødens dal.

Akkurat hvilke arrangementer det er snakk om vil forhåpentligvis bli annonsert i morgen, onsdag.

– Vi har akkurat løftet teltet og har sikkerhetssjef inne nå for å estimere den ekte kapasiteten, som kommer til å bli satt i løpet av kvelden, skriver Jerve i en e-post til Under Dusken.

Dødens dal, temafester og inngang på huset

Videre forteller Jerve at det merkes at arrangementene i Dødens Dal er spesielt populære og hun tror det kommer til å være mest strid rundt disse. I tillegg kommer billetter til temafestene og generell inngang på Huset til å gå raskt unna.

– Jeg tror de fleste nå etter korona bare er veldig gira på å være i fulle lokaler igjen, gå rundt og møte på gamle og nye venner litt her og der.

Gjev billettkamp

Det er ingen hemmelighet at billettene til UKA er svært populære og selges unna omtrent på sekundet. For å i det hele tatt ha sjans til å sikre seg billetter, må man sitte klar på forhånd. Flere erfarer likevel at de ikke får tak i billettene før det blir utsolgt.

– Vi jobber kontinuerlig med betalingsløsningen vår for at den skal bli enda bedre, sier Jerve.

Informasjon om hvordan dette billettslippet skal legges opp, kommer forhåpentligvis også i morgen, onsdag.

Utrolig lykkelig

Uansett er UKA vanvittig glade for gjenåpning og nytt billettslipp. Endelig kan studentene få den UKA de alle ønsker seg. Gjenåpningen kom akkurat på målstreken. Nå blir det alle har gledet seg til mulig.

– Vi gleder oss til alt som skjer på Dødens Dal, i Spektrum, på Cirkus, i Nidarosdomen og på Samfundet, ja, overalt! ramser Jerve opp entusiastisk.

Powered by Labrador CMS