Pitabrød med sommer som tilbehør
Pitabrød kan romme det man ønsker, og her er et tips til å fylle det med laks, chili og mango.
Sommersesongen går snart mot slutten, men vi tviholder på den med alt vi har. Utnytt butikkene for de sommervarene som er igjen og lag pita med mango og laks. Eller uten laks. Eller med chili også. Kanskje litt agurk og paprika? Kokken bestemmer.
Oppskriften tar kun 20 minutter og gir to porsjoner.
Ingredienser
1 laksefilet
1 mango
1/2 chili
Aioli
Agurk etter ønske
Salat etter ønske
Paprika etter ønske
2 Pitabrød
Salt og pepper etter smak
LES OGSÅ: Lasagnelompe for deg med studentbudsjett
Framgangsmåte:
1. Skru ovnen på riktig temperatur etter anvisningene på pakken.
2. Kutt laksen i terninger, tilsett salt og pepper og stek den i pannen.
3. Kutt opp mango og chili og bland sammen. Kutt opp agurk, paprika og hva enn du vil ha i pitabrødet.
4. Varm pitabrødene etter anvisningene på pakken.
5. Del opp laksen i enda mindre biter.
6. Nyt pitabrødet med alt av oppkuttede
grønnsaker og aioli stappet nedi.
LES OGSÅ: Haikerens guide til Gløshaugen