Neon: Kamelen

Kamelen sparker i gang festivalsommeren.

Publisert Sist oppdatert

Kamelen har de siste årene utpekt seg som en av de beste live-artistene norsk rap har å by på. Tilsynelatende endeløst med smittsom energi og en vill kontroll på publikum, i tillegg til en voksende liste med hits er det Kamelen har å komme med. Gang på gang viser det seg at det er en skikkelig suksessoppskrift!

LES OGSÅ: Tøyens store datter har tatt turen til Trondheim for Neon

Selv om Kamelen spilte på den mindre scenen, ble han møtt av et tettpakket og ivrig publikum, vel så stort som de andre store artistene. Han åpnet sterkt med «Tilbake i City» før han gikk rett videre til klassikeren «Kjeltring». Derfra var det hit på hit, med låter som «D E Digg», «Lil Homie» og «Fuck M Meg». Publikum henger med hele tiden, og Kamelen og hype man Unge A er gode til å spille på energien de får tilbake.

LES OGSÅ: Arif sørger for at alle har det gøy når han spiller konsert

Til tross for en jevnt over solid konsert har Kamelen sålangt bare varmet opp. I ett sett kommer «Samma Gamla Vanliga», «Beng Beng Beng», «Ingenting» og «Klubbkamel» før har kroner konserten med crowd surf til hans nyeste hit «Creme de la Creme». Alt i alt var det en knallsterk start på festivalsommeren fra Kamelen. Har du muligheten, så er Kamelen en artist du absolutt burde prøve å få med deg i sommer!

Powered by Labrador CMS