KANDIATENE: Disse tre skal i ilden når Storsalen velger ny UKEsjef onsdag kveld.

UKA-23:

Disse stiller som UKEsjef

UKEsjefvalget står for døren. Vi har stilt de forhåndsmeldte kandidatene som stiller som UKEsjef til UKA-23 et par spørsmål.

Publisert Sist oppdatert

Nå som UKA-21 er over, er UKA-23 nærmest rett rundt hjørnet. Onsdag 26. januar skal ny UKEsjef velges i Storsalen. Utspørring av kandidatene vil foregå fra kl. 18.

Avstemingen er igjen digital, som betyr at de som ikke har anledning til å møte opp fysisk fortsatt får stemt, det er også mulighet til å utspørre kandidatene hjemmefra. Samfundet åpnet for digitale valg under pandemien, da fysisk oppmøte ikke lenger var mulig for alle medlemmer.

Tirsdag ettermiddag har tre personer stilt, men det vil fremdeles være mulig å melde sitt kandidatur til Samfundetstyret eller på valgdagen i Storsalen.

Vi har stilt de tre forhåndsmeldte kandidatene et par spørsmål om deres kvalifikasjoner og motivasjon for jobben som UKEsjef. Her er deres svar:

Kari Johanne Sørensen Bøckman

VIL MALE BYEN RØD: Kari Johanne Sørensen Bøckman er én av kandidatene til UKEsjef for UKA-23.

Hvor gammel er du, hva studerer du og hvor er du fra?

Jeg er 21 år gammel, kommer fra Hasle nordøst i Oslo og studerer ingeniørvitenskap og IKT. Før jeg startet på I&IKT studerte jeg fysikk, og bodde et knapt år i Berlin.

Hva er din motivasjon til å stille som UKEsjef og hvorfor skal folk stemme på deg?

Jeg vil ta UKEfølelsen ut til hele publikummet i byen, med sjarmerende spontankonserter, UKEpreg på campus, studentboliger og treningssentre. UKA-23 skal male byen rød! Både frivillige og besøkende studenter skal føle at UKA er deres og at de har en viktig plass i studentmiljøet i Trondheim. Vi skal aktivt jobbe med å inkludere de som falt utenfor da samfunnet var nedstengt. UKA-23 vil møte på utfordringer og usikkerheter, men jeg er klar for å finne svarene.

Har du noen tidligere verv som er relevante for jobben som UKEsjef?

Under UKA-21 var jeg Vertskapssjef i Dødens dal. Da var jeg ansvarlig for en stor gjeng, samt for sikkerheten og driften av UKA i Dødens dal sammen med resten av arenastyret. Jeg har erfaring med å jobbe profesjonelt, finne gode løsninger og elsker å lære om nye komplekse utfordringer. Det er gøy at UKA når så langt!

Har du en artig opplysning om deg selv?

Jeg har spilt trombone i omtrent tolv år, så jeg håper på å finne på noe sprell med det hvis jeg blir UKEsjef.

LES OGSÅ: Anonyme artister er sjelden vare, men bak masken ligger ofte mye kreativitet.

Kristoffer Meggelæ Pedersen

Hvor gammel er du, hva studerer du og hvor er du fra?

KJÆRLIGHET TIL UKA OG SAMFUNDET: Kristoffer Meggelæ Pedersen stiller som UKEsjefkandidat.

Jeg er 23 år og har fullført en bachelor i elektroingeniør. For tiden tar jeg et årsstudium i psykologi. Jeg kommer fra et sted i Finnmark som heter Vadsø.

Hva er din motivasjon til å stille som UKEsjef og hvorfor skal folk stemme på deg?

Min motivasjon kommer fra en kjærlighet for Samfundet og UKA. Det å ha vært en del av Huset og festivalen gjennom årene har vært noe av det beste jeg har opplevd. Jeg brenner for studenter og frivilligheten og ser at rollen som UKEsjef er en mulighet til å bygge opp en festival slik at andre får oppleve de fantastiske stundene jeg selv har opplevd. Det er også et verv jeg tror vil la meg vokse og samarbeide med mange forskjellige folk.

Jeg synes også det er utrolig spennende å kunne jobbe opp mot nybygg med de mulighetene og problemene utbyggingen medfører for UKA-23. Jeg har en enorm motivasjon og et engasjement bygd opp av flere år med opplevelser på Samfundet ,og dersom jeg blir valgt, kommer jeg til å rette alt dette mot å passe på at den beste kulturfestivalen i Norge nok en gang blir en stor suksess.

Har du noen tidligere verv som er relevante for jobben som UKEsjef?

Jeg har vært frivillig i Samfundet i tre år. I UKA-19 var jeg barsjef i Kafé- og serveringsgjengen og i UKA-21 var jeg KSG-sjef. Jeg har også vært bartender, personalsjef i KSG-styret og til sist gjengsjef i KSG på Samfundet.

Har du en artig opplysning om deg selv?

Jeg har tilbrakt de to siste sommerne i høysikkerhetsfengsel. Det var som vikarierende fengselsbetjent og ikke innsatt, vel å merke.

LES OGSÅ: Vedtok billigere tog i fjor: – Ikke på plass før i juni

Hermine Alfsen

VIL GI UKEFØLELSEN VIDERE: Hermine Alfsen vil ha din stemme i UKEsjefvalgert.

Hvor gammel er du, hva studerer du og hvor er du fra?

Jeg er 21 år gammel, studerer kybernetikk og robotikk på andreåret og er fra Oslo.

Hva er din motivasjon til å stille som UKEsjef og hvorfor skal folk stemme på deg?

Jeg vil at andre skal sitte med samme følelse som jeg har etter å ha vært med på UKA. Stem på meg om du føler at jeg har det som trengs for å videreføre denne fantastiske tradisjonen.

Har du noen tidligere verv som er relevante for jobben som UKEsjef?

Under UKA-21 var jeg både konsert- og personalansvarlig i Husunderholdningen.

Har du en artig opplysning om deg selv?

Jeg elsker The Sims!

Powered by Labrador CMS