Studentkost
Helt bananas!
Her er et enkelt bananbrød for å slukke søtsuget ditt.
Kjært barn har mange navn: Bananbrød eller banankake, det er spørsmålet. Selv sverger jeg til bananbrød. Dette er perfekt for deg som har litt vel modne bananer liggende på kjøkkenbenken. Bananbrødet er uten tilsatt sukker, men med en god mengde tilsatte sjokoladebiter er dette noe du kan ha både som en energirik godbit i nistepakken, og som dessert. Denne oppskriften har både billige og forholdsvis sunne ingredienser. Med bare 15 minutter med aktiv baketid er det ingen grunn til å stå imot fristelsen. God baking!
Fremgangsmåte
1. Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme.
2. Mos bananene og bland med egg, jogurt og det smeltede smøret.
3. Bland inn alle de tørre ingrediensene.
4. Hakk opp sjokoladen og nøttene i grove biter.
5. Bland inn halvparten av sjokoladene og nøttene og fyll en brødform med røren.
6. Nå er det tid for dekorering: Snitt den resterende bananen og plasser den på toppen av brødet. Hell over resten av sjokoladen og nøttene.
7. Stek brødet i omtrent 45 minutter, til det blir gyllenbrunt på toppen. Nå er det bare å hive innpå!
LES OGSÅ: Jeg levde som fruktianer og det burde ikke du
Related articles
-
Stor Lyche når ramen står på menyen
Var du ikke på ramenhelg på Lyche? Frykt ikke, her er oppskriften!
-
Seigt, søtt og salt: En kjærlighetserklæring til bagelen
Fra egen fagforening til masseprodusert favoritt. Dette er bagelenes lange reise til mitt kjøkken.
-
Studentsikker smørbrødklassiker
Er du lei av timevis på kjøkkenet og fet julemat? Denne oppskriften er like fet, men i det minste rask.
-
Christians spesial
Drøm deg bort til varmere strøk med denne herlige oppskriften på stekt ris.
-
Biff bearnés med trøfler og pils
Er du lei av at Under Duskens matspaltister reduserer deg til en fattig student med dårlig tid? Her får du dyr, digg mat som tar lang tid å lage. Fordi du fortjener det.
-
Hvit lompelasagne med kylling
Lompelasagnen er den perfekte restemiddagen for en hektisk hverdag.