
Studentkost
Latterlig lett lasagne
Denne lasagnen tar 20 minutter, bruker opp alle restene du har i kjøleskapet og supergod. Dette er din neste favorittmiddag i en travel hverdag.
Den nydelige retten som kan ta så lang tid, men som er for god til å nedprioritere i tidsklemma. Dette er en forenklet versjon av lasagne og krever minimalt med tid og oppvask. Vi gir deg grunnoppskriften og du legger til hva enn du finner i kjøleskapet.
Til to personer.
Slik gjør du
1. Kutt opp det du har av grønnsaker og kjøtt som du skal bruke. Stek så dette i en kjele med olje. Skal du ha kjøtt oppi, steker du dette først og legger det til siden, for så å steke grønnsakene.
2. Putt to spiseskjeer tomatpuré (og eventuelt kjøttet) i kjelen med de stekte grønnsakene og fres i to minutter.
3. Smuldre grønnsaksbuljongen opp i vannet. Tilsett deretter buljongvannet og de hakkede tomatene i kjelen. Rør dette rundt.
4. Brekk pastaplatene i flere biter og legg delene i kjelen slik at de ikke synes.
5.La dette småkoke i cirka ti minutter med lokket på.
6. Legg så over osten, før du legger lokket på igjen. Når osten er smeltet, er lasagnen klar!
Server med salat eller annet tilbehør.
LES OGSÅ: Sprinkelseng og babymat på Lyche
Related articles
-
Hvit lompelasagne med kylling
Lompelasagnen er den perfekte restemiddagen for en hektisk hverdag.
-
Farmors pavlova
17. mai nærmer seg og er her fortere enn man tror. Pavlova er en passende, enkel og billig kake til nasjonaldagen.
-
Solgule påskeboller
Det er få ting som slår smaken av nystekte boller. Dette er den perfekte oppskriften å prøve i påsken.
-
Helt bananas!
Her er et enkelt bananbrød for å slukke søtsuget ditt.
-
Kremet pasta med fisk og fennikel
Denne pastaretten er perfekt for en student i farten som forsøker å leve det sunne og sparsommelige liv.
-
RISOTTO MED SOPP OG SPINAT
Lyst å imponere på kjøkkenet uten å blakke deg fullstendig? Prøv deg på denne stødige retten som fungerer like godt til deit som komfortmat en sliten søndagskveld.