Studentkost
Latterlig lett lasagne
Denne lasagnen tar 20 minutter, bruker opp alle restene du har i kjøleskapet og supergod. Dette er din neste favorittmiddag i en travel hverdag.
Den nydelige retten som kan ta så lang tid, men som er for god til å nedprioritere i tidsklemma. Dette er en forenklet versjon av lasagne og krever minimalt med tid og oppvask. Vi gir deg grunnoppskriften og du legger til hva enn du finner i kjøleskapet.
Til to personer.
Slik gjør du
1. Kutt opp det du har av grønnsaker og kjøtt som du skal bruke. Stek så dette i en kjele med olje. Skal du ha kjøtt oppi, steker du dette først og legger det til siden, for så å steke grønnsakene.
2. Putt to spiseskjeer tomatpuré (og eventuelt kjøttet) i kjelen med de stekte grønnsakene og fres i to minutter.
3. Smuldre grønnsaksbuljongen opp i vannet. Tilsett deretter buljongvannet og de hakkede tomatene i kjelen. Rør dette rundt.
4. Brekk pastaplatene i flere biter og legg delene i kjelen slik at de ikke synes.
5.La dette småkoke i cirka ti minutter med lokket på.
6. Legg så over osten, før du legger lokket på igjen. Når osten er smeltet, er lasagnen klar!
Server med salat eller annet tilbehør.
LES OGSÅ: Sprinkelseng og babymat på Lyche
Related articles
-
Rykende varme drikker som varmer sjelen
Kos deg litt ekstra med denne kurante kakaoen, lune latten og knakende gode kaffen.
-
Skummelt godt med gresskar- og søtpotetsuppe
Selv om oktober er over, så er gresskar fortsatt like godt.
-
Festmåltid for magen, øynene og hjertet
Vis solidaritet og hedre de levantinske tradisjonene med en storslått meze.
-
På leting etter skogens gull
For en som kan lite om sopp, kan det være skremmende å begi seg ut i skogen på leting etter dagens middag. Her er noen tips og triks om du tør å prøve.
-
Engelskinspirerte frokostburgere
Det eneste som er verre enn å være fyllesyk, er å være fyllesyk alene. Våkne derfor opp til felles dagen-derpå-frokost.
-
Øl-vott til påskelekene
Sol, raske briller, afterski og ikke minst påskeferien nærmer seg med stormskritt.