Studentkost
Latterlig lett lasagne
Denne lasagnen tar 20 minutter, bruker opp alle restene du har i kjøleskapet og supergod. Dette er din neste favorittmiddag i en travel hverdag.
Den nydelige retten som kan ta så lang tid, men som er for god til å nedprioritere i tidsklemma. Dette er en forenklet versjon av lasagne og krever minimalt med tid og oppvask. Vi gir deg grunnoppskriften og du legger til hva enn du finner i kjøleskapet.
Til to personer.
Slik gjør du
1. Kutt opp det du har av grønnsaker og kjøtt som du skal bruke. Stek så dette i en kjele med olje. Skal du ha kjøtt oppi, steker du dette først og legger det til siden, for så å steke grønnsakene.
2. Putt to spiseskjeer tomatpuré (og eventuelt kjøttet) i kjelen med de stekte grønnsakene og fres i to minutter.
3. Smuldre grønnsaksbuljongen opp i vannet. Tilsett deretter buljongvannet og de hakkede tomatene i kjelen. Rør dette rundt.
4. Brekk pastaplatene i flere biter og legg delene i kjelen slik at de ikke synes.
5.La dette småkoke i cirka ti minutter med lokket på.
6. Legg så over osten, før du legger lokket på igjen. Når osten er smeltet, er lasagnen klar!
Server med salat eller annet tilbehør.
LES OGSÅ: Sprinkelseng og babymat på Lyche
Related articles
-
Stor Lyche når ramen står på menyen
Var du ikke på ramenhelg på Lyche? Frykt ikke, her er oppskriften!
-
Seigt, søtt og salt: En kjærlighetserklæring til bagelen
Fra egen fagforening til masseprodusert favoritt. Dette er bagelenes lange reise til mitt kjøkken.
-
Studentsikker smørbrødklassiker
Er du lei av timevis på kjøkkenet og fet julemat? Denne oppskriften er like fet, men i det minste rask.
-
Christians spesial
Drøm deg bort til varmere strøk med denne herlige oppskriften på stekt ris.
-
Biff bearnés med trøfler og pils
Er du lei av at Under Duskens matspaltister reduserer deg til en fattig student med dårlig tid? Her får du dyr, digg mat som tar lang tid å lage. Fordi du fortjener det.
-
Hvit lompelasagne med kylling
Lompelasagnen er den perfekte restemiddagen for en hektisk hverdag.