Studentkost

Latterlig lett lasagne

Denne lasagnen tar 20 minutter, bruker opp alle restene du har i kjøleskapet og supergod. Dette er din neste favorittmiddag i en travel hverdag.

Publisert

Ingredienser:

Basisingredienser:

Én boks hakkede tomater

Ti skiver gulost

Fire skiver pastaplater

En halv grønnsaksbuljong

2 ss tomatpuré

2 dl vann

Olje

Diverse du har liggende i kjøleskapet

Hva jeg hadde oppi i tillegg:

Én boks bønner

Én boks mais

Tacokrydder

En halv løk

Den nydelige retten som kan ta så lang tid, men som er for god til å nedprioritere i tidsklemma. Dette er en forenklet versjon av lasagne og krever minimalt med tid og oppvask. Vi gir deg grunnoppskriften og du legger til hva enn du finner i kjøleskapet.

Til to personer.

Slik gjør du

1. Kutt opp det du har av grønnsaker og kjøtt som du skal bruke. Stek så dette i en kjele med olje. Skal du ha kjøtt oppi, steker du dette først og legger det til siden, for så å steke grønnsakene.

2. Putt to spiseskjeer tomatpuré (og eventuelt kjøttet) i kjelen med de stekte grønnsakene og fres i to minutter.

3. Smuldre grønnsaksbuljongen opp i vannet. Tilsett deretter buljongvannet og de hakkede tomatene i kjelen. Rør dette rundt.

4. Brekk pastaplatene i flere biter og legg delene i kjelen slik at de ikke synes.

5.La dette småkoke i cirka ti minutter med lokket på.

6. Legg så over osten, før du legger lokket på igjen. Når osten er smeltet, er lasagnen klar!

Server med salat eller annet tilbehør.

LES OGSÅ: Sprinkelseng og babymat på Lyche

Powered by Labrador CMS