UKA-21:

Musti leverer magisk konsert

Den norske rap-dronningen inntar UKA-21 med knallsterk opptreden i Storsalen.

Publisert

Om ikke gulvet i Storsalen var stappa allerede under oppvarmingsartisten Aiba, så ble det stappa da Musti gikk på scenen. Entreen møtes med et skikkelig jubelbrøl fra salen, og showet er i gang.

Fra første stund blir publikum grepet av musikken når Musti åpner med «meg selv» og følger opp med en rekke låter fra sitt kritikerroste album Qoyskayga. Tunge Nora-beats og sterke tekster fyller rommet. Musti står alene på scenen, men auraen hennes fyller hele salen og krever all oppmerksomhet. Konserten beveger seg videre fra høydepunkt til høydepunkt, med låta «en brennende tesla» der hele publikum stod med en finger i været til pappagutter, og den beinharde låta «flex». I tillegg spilte hun en foreløpig upublisert låt, som var eneste gang ikke hele publikum sang med.

LES OGSÅ: James Blake - Friends That Break Your Heart

Et klesskift og et par låter senere nærmer vi oss slutten av konserten. Musti skrur stemningen opp enda et par hakk med «mimi» og «ok rosa blomst» før hun avslutter kanonsterkt med låtene «lion king» og «gro harlem brundtland». Etter siste låt skriker publikum etter mer, og stemningen går helt i taket når Musti kommer ut igjen på scenen for å gjøre «gro harlem brundtland» en siste gang!

LES OGSÅ: En god dose galskap skylt ned med svett syrefest

Det var helt fantastisk å se hvordan publikum responderte til opptredenen, men også hvordan Musti reagerte på responsen hun fikk. Selv om hun allerede ser veldig trygg ut på scenen, virket det som at den gode dynamikken mellom Musti og publikum gjorde at hun klarte å ta konserten til et enda høyere nivå. Det at alle kan tekstene, synger med, danser og lager moshpit er jo oppskrift på god stemning. For en artist som er så ung, og som har hatt mesteparten av sin karriere i løpet av en pandemi, er det ekstremt imponerende at hun har så god kontroll på scenen og på publikum.

Som Don Martin saQoyskayga: Musti er en fremragende rapper som dere kommer til å få høre om i mange år fremover! Uten tvil en av UKAs beste konsertopplevelser.

Powered by Labrador CMS