TACOBITCH til UKA 2021

Vi kan forvente en konsertopplevelse utenom det vanlige når et av Norges mest bisarre og spektakulære musikkollektiv inntar Klubben.

Publisert Sist oppdatert
TACOBITCH under Trondhiem Calling 2020.
TACOBITCH under Trondhiem Calling 2020.

TACOBITCH er den første av totalt tre UKEartister. Konseptet dreier seg om å fremme lovende artister som får frie tøyler på Klubben ikke bare en, men to kvelder hver i løpet av UKEfestivalen i Trondheim i oktober.

Kunstkollektivet har stort sett holdt seg som et undergrunnsfenomen inntil gjennombruddet for rundt to år siden. Selv etter dette, med opptredener på både by:Larm, Vill Vill Vest og Trondheim Calling med kritikerros og publikumsprising, er fortsatt ikke TACOBITCH et navn på alle sine lepper. Dette til tross: TACOBITCH er definitivt et navn du sent vil glemme etter å oppleve dem live i oktober.

Fikk du med deg at Veronica Maggio kommer til Dødens Dal?

TACOBITCH er kaotisk, humoristisk, dansbart og euforisk. Man vet aldri helt hva man skal forvente når man står foran scenen og ser de maskerte menneskene spankulere ut med fargerike klesplagg og strobelys. Det er rett og slett en konsert som burde stå på ønskelisten til de fleste konsertgjengere, og nå har du sjansen til å sjekke det av lista.

TACOBITCH under Trondhiem Calling 2020.
TACOBITCH under Trondhiem Calling 2020.

Les også: Musti kommer til UKA, og det blir igjen humorgalla under festivalen!

TACOBITCH har i anledning EP-en de slipper til sommeren med seg et helt nytt show til Klubben i oktober. Det blir intimt. Det blir spektakulært. Det blir rett og slett en fest.

Frida Jerve, pressesjef for UKA-21, forteller at det planlegges for ståkonsert, men at publikum vil oppdateres om det kommer videre restriksjoner i høst.

TACOBITCH spiller 26. og 27. oktober på Klubben.

Mer musikk fra UD:

Dette ser vi (kanskje) fram til av sommerens festivaler

Only Connect 2021: Strålende konsertstafett på Svartlamon

Powered by Labrador CMS