![Bao-boller med glasert sopp](https://image.underdusken.no/294691.webp?imageId=294691&x=0.00&y=14.23&cropw=100.00&croph=85.77&width=968&height=554&format=jpg)
Bao-boller med glasert sopp
Oppskrift:
Når du vil imponere, men ikke har tid til å kokkelere.
Noe av det beste i livet er gode måltider med venner. Denne smaksrike retten av kinesisk opphav er perfekt for et delemåltid. Den er enkel, tar bare 20 minutter å lage, og kan lett skaleres til flere personer. Perfekt for din neste kollektivmiddag! Denne oppskriften gir fire porsjoner.
Framgangsmåte
1. Stek skivet sopp i olje.
2. Bland sammen marinaden og ha den over soppen når den er blitt gyllen. La marinaden koke inn i soppen.
3. Kutt grønnsakene i tynne strimler og finhakk vårløken.
4. Damp bollene som angitt på pakken. Disse kan også lages fra bunnen ganske enkelt, men det krever litt tid.
5. Dander fyll i bollene med et lag hoisinsaus i bunnen. Topp med sesamfrø og koriander.
B(a)on appétit!
Related articles
-
Hvordan arrangere middagsselskap
Ta et steg inn i voksenlivet med vår oppskrift på det perfekte middagsselskap.
-
Lag en mocktailfest
Er alkoholkjøret blitt for hardt frem mot eksamenstiden? Eller har du tenkt at det kanskje hadde vært godt med en drink som ikke du angrer på dagen derpå? Frykt ikke – her er fire vidunderlige alkoholfrie drinker som du kan lage selv.
-
Velkommen til gresk aften
Gode lukter og smaker er rett rundt hjørnet.
-
Stor Lyche når ramen står på menyen
Var du ikke på ramenhelg på Lyche? Frykt ikke, her er oppskriften!
-
Seigt, søtt og salt: En kjærlighetserklæring til bagelen
Fra egen fagforening til masseprodusert favoritt. Dette er bagelenes lange reise til mitt kjøkken.
-
Studentsikker smørbrødklassiker
Er du lei av timevis på kjøkkenet og fet julemat? Denne oppskriften er like fet, men i det minste rask.