
Bao-boller med glasert sopp
Oppskrift:
Når du vil imponere, men ikke har tid til å kokkelere.
Noe av det beste i livet er gode måltider med venner. Denne smaksrike retten av kinesisk opphav er perfekt for et delemåltid. Den er enkel, tar bare 20 minutter å lage, og kan lett skaleres til flere personer. Perfekt for din neste kollektivmiddag! Denne oppskriften gir fire porsjoner.
Framgangsmåte
1. Stek skivet sopp i olje.
2. Bland sammen marinaden og ha den over soppen når den er blitt gyllen. La marinaden koke inn i soppen.
3. Kutt grønnsakene i tynne strimler og finhakk vårløken.
4. Damp bollene som angitt på pakken. Disse kan også lages fra bunnen ganske enkelt, men det krever litt tid.
5. Dander fyll i bollene med et lag hoisinsaus i bunnen. Topp med sesamfrø og koriander.
B(a)on appétit!
Related articles
-
Helt bananas!
Her er et enkelt bananbrød for å slukke søtsuget ditt.
-
Kremet pasta med fisk og fennikel
Denne pastaretten er perfekt for en student i farten som forsøker å leve det sunne og sparsommelige liv.
-
RISOTTO MED SOPP OG SPINAT
Lyst å imponere på kjøkkenet uten å blakke deg fullstendig? Prøv deg på denne stødige retten som fungerer like godt til deit som komfortmat en sliten søndagskveld.
-
Sommeren ruller inn på menyen
Etter en ferie fylt med julemat og kransekaker er det på tide med noe friskt på tunga.
-
Høstens beste blomkålsuppe
En lun blomkålsuppe og en kjølig høstkveld går hånd i hånd. Har du en stavmikser, så har du denne nydelige suppen på 20 minutter.
-
Verdens beste burger
Her får du en burgeroppskrift som får Superhero Burger til å skjelve i buksa.