UKA slipper nye artister:

Disse skal lage liv i Klubben

Siste UKAs artist er endelig sluppet.

Publisert Sist oppdatert

Sammen med norske Tacobitch og den britisk-nigerianske rapperen Flohio, er det Combos som skal lage liv i Klubben i oktober. De skal alle tre spille to konserter hver, hvor konsertene er inkludert i inngangsprisen til Studentersamfundet dagen de spiller. Altså er dette en gyllen sjanse til å oppdage nye favoritter på en lett tilgjengelig måte.

På hjemmebane

Det trondheimsbaserte rocke-bandet Combos sparket i gang 2020 med et brak, hvor de høstet stor kritiker- og publikumsros for både deres liveopptredener og debutalbumet Steelo. Selv om de er relativt nye på banen har de allerede opparbeidet seg en solid fanskare, og blant annet varmet opp for ringrevene The Good The Bad and The Zugly.

LES OGSÅ: UKA slipper ny artist og inviterer til standup-galla

Etter en lang og ufrivillig pause er de igjen klare for å fyre opp slitne studenter etter fadderuke og semesterstart. Gir deg opp med heftige “Sushiramenbruceleewutang” og “Boom Shakalaka”, eller debutalbumet Steelo i sin helhet, og gjør deg klar for en svett kveld i Klubben.

London inntar Trondheim

London-baserte Funmi Ohiosumah, som går under artistnavnet Flohio, er kanskje best beskrevet som en gotisk rap dronning. Hun gjorde sitt inntog på London-scenen i 2016 med sin debut-EP Nowhere Near. Siden den gang har hun vært en skinnende stjerne og klatret opp på lister. Flohio er hardt, poetisk og ekstremt britisk rap. Rett og slett grime på sitt beste, krydret med elektronika. Det er definitivt en konsert du sent kommer til å glemme.

Flohio holder sine konserter 12. og 13.oktober, imens Combos inntar Klubben 19. og 20.oktober.

Powered by Labrador CMS